Technische expertise

Een duidelijk oordeel over de oorzaak van technische schades

Dagelijks stranden er vele auto’s door uiteenlopende oorzaken. Een steeds groter deel van de gestrande auto’s zorgt voor regelrechte hoofdbrekens bij monteurs en berijders. De toegenomen technische complexiteit van auto’s maakt het lastig om de volledige schade te analyseren. Wat is de oorzaak, wat is de schade en wat is de gevolgschade?

Automotivex is gespecialiseerd in technische onderzoeken van personenauto’s en (lichte) bedrijfswagens. Wij onderzoeken de auto op locatie, analyseren onderdelen, de voorgeschiedenis en het reparatietraject. U krijgt van ons een gedegen rapportage die voor iedereen begrijpelijk is, in heldere taal, met duidelijke foto’s en met een heldere conclusie.

Wij zijn integer en onafhankelijk en werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals (garantie)verzekeraars, leasemaatschappijen, automotive professionals, maar ook particuliere autobezitters.  Desgewenst begeleiden wij het verdere reparatietraject. Automotivex werkt samen met TechX, een samenwerkingsverband van voertuigexperts met dekking in heel Nederland en deels in Duitsland en België. Wilt u meer weten of onze technische expertises of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen reageren wij normaliter binnen 24 uur op aanvragen voor technische expertises.