Aankoopinspectie

Dankzij internet kunt u de auto vinden die bij uw budget en voorkeuren past, en kunt u verder kijken dan de eigen vertrouwde garage. Voor veel mensen is de aanschaf van een andere auto vooral een emotionele aangelegenheid: is de auto mooi en hebben we er een goed gevoel bij? Het is vaak de prijs die de ratio bepaalt.  U loopt wel het risico op een teleurstelling als de auto aan de andere kant van het land staat, bij nader inzien niet zo fraai is als in de advertentie of wanneer de auto later gebreken vertoont. Ontbreekt het u aan technische kennis en wilt u teleurstelling vooraf en achteraf voorkomen? Dan kunt u de Automotivex aankoopinspectie aanvragen. Voor een zeer schappelijke prijs krijgt u een uitgebreide rapportage over de huidige staat van de auto, het onderhouds- en schadeverleden en een objectief oordeel op basis van uw verwachtingen.

De werkwijze is eenvoudig: u vult het aanvraagformulier onderaan deze pagina in, na ontvangst nemen wij contact met u op voor een korte intake waarin we uw wensen en verwachtingen  bespreken. U betaalt via iDeal en binnen twee werkdagen bezoekt een expert van Automotivex de garage en controleert de auto uitgebreid. Indien mogelijk maakt de expert een proefrit en voert een initieel technisch onderzoek uit.  Daarna ontvangt u per mail een uitgebreide rapportage waarmee u kunt besluiten om te gaan proefrijden of om de auto te kopen.

De aankoopinspectie is vooral bedoeld voor autokopers met een budget om een zo volledig mogelijk beeld van de auto te krijgen voorafgaand aan een proefrit en/of aankoop. U kunt zelf de afweging maken om zaken die naar voren komen in de rapportage te laten herstellen, of deze in de prijsonderhandelingen mee te nemen. In de rapportage worden de belangrijkste adviezen over veiligheid en bedrijfszekerheid uiteraard meegenomen. Wilt u meer weten over de Automotivex aankoopinspectie? Neem contact met ons op via het contactformulier. Wilt u direct een aankoopinspectie aanvragen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. U kunt de aankoopkeuring laten uitvoeren voor elke personenauto die in noord-Nederland wordt aangeboden: Noord-Holland, Fryslân, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Aan de dekking in midden- en zuid-Nederland wordt volop gewerkt. Echter, tegen een meerprijs kunnen wij voor u ook in de rest van Nederland een aankoopinspectie uitvoeren.

Aanvraagformulier aankoopinspectie